top of page
Personal Trainer Turku | Yksilövalmennus

PERSONAL TRAINING

henkilökohtaista valmennusta turuSSA

IMG_5312.JPG
MIKSI VALITA PERSONAL TRAINING VALMENNUs?

01

TUKI, TURVA JA TILIVELVOLLISUUS
 

Saat tueksesi ammattilaisen, joka kuuntelee, auttaa ja tarjoaa konkreettisia työkaluja sekä näkökulmia elämän eri tilanteisiin. Tämän lisäksi pidän sinut tilivelvollisena sovituista asioista, jotta omasta hyvinvoinnista huolehtiminen ei huku arjen muihin kiireisiin.

02

HENKILÖKOHTAINEN RÄÄTÄLÖINTI

 

Personal Training-valmennuksessa on alusta alkaen otettu huomioon kaikki sinun yksilölliset tarpeesi (lähtötilanne, arjen aikataulut, tavoitteet, voimavarat yms).

03

MONIPUOLISUUS TARPEITTESI MUKAAN

 

Valmennuksessa parannetaan lihaskuntoa ja liikkuvuutta, palautumista ja yleisiä energiatasoja, opitaan tavoitteiden asettamista sekä arjenhallintaa ja priorisoidaan omaa hyvinvointia.

04

PARAS APU KIIREISEEN & VAIHTELEVAAN ARKEEN

 

Kun kalenteri sisältää jo paljon ja elää jatkuvasti, saat valmennuksesta selkeät toimintaohjeet oman hyvinvointisi tueksi. Treeniaikataulut voidaan myös sopia joustavasti juuri sinulle sopiviin ajankohtiin.

sisällöltään juuri sinulle oikeita asioita

Seuraan kehitystäsi aina ja vain tarpeenmukaisilla mittauksilla ja testeillä. Näillä huolehdin siitä, että suunta pysyy oikeana ja tarvittaessa teen muutoksia.

Ohjelmoin harjoittelun tavoitteillesi ja voima-varoillesi sopivaksi sisällyttäen arkeesi riittävän määrän kestävyys- ja lihaskuntoharjoittelua

Olen tukenasi myös lähitapaamisten ulkopuolella yhdessä sopimallanne tavalla, esimerikiksi treenipäiväkirjan tai WhatsAppin kautta.

MITä PERSONAL TRAINING VALMENNUS sisältää?

1) ALKUKARTOITUS, MITTAUKSET JA TAVOITTEIDEN ASETTAMINEN

Maksuttoman alkukartoituksen aikana käymme läpi tarpeitasi ja tavoitteitasi ja saat suositukseni siitä, miten tilanteessasi kannattaisi lähteä liikkeelle.

Yksilöllisellä testaamisella selvitämme nykytilanteesi käyttäen esim. tarpeenmukaisia kunto-, liikkuvuus- ja tasapainotestejä sekä mahdollisesti kehonkoostumusmittausta.

Kattavan alkukartoituksen ja testaamisen pohjalta sovimme sinulle sopivan tavoitteen, mahdolliset välitavoitteet ja niiden seurantaan käytettävät tavat.

3) TAPAAMISET VALMENTAJAN KANSSA

Yhteisillä valmennustapaamisilla käymme läpi tarpeen vaativia asioita, joka voi tarkoittaa mm. treenaamista valmentajan valvonnan ja opastuksen alla, tarkempaa tekniikkaharjoittelua, ravinto-ohjausta tai keskustelua esimerkiksi arjesta, palautumisesta, motivaatiosta sekä tavoitteista.

Treenien ja tapaamisten ei aina tarvitse sijoittua kuntosalille, vaan paikkana voi hyvin toimia myös lenkkipolut, muut ulkoalueet tai sisäliikuntapaikat, oma työpaikkasi tai kotisi. Liikuntamuotoina voi olla välineillä harjoittelun lisäksi mm. kestävyysliikunta, kehonpainoharjoittelu tai melkein mikä tahansa muu lajiharjoittelu (liikkeen analysointi sinulle tärkeässä lajissa).

5) VALMENTAJAN JATKUVA ETÄTUKI

Olen koko valmennussuhteemme ajan yhden viestin tai puhelun päässä tavoitettavissasi, mitä ikinä mieleesi tuleekaan.

Yksilöllinen personal training-valmennus ei jää vain yhteisiin treenitapaamisiin, vaan pitää sisällään jatkuvan oikeuden konsultoida ja pyytää tukea, apua tai näkökulmia arjen eri tilanteisiin.

 

Voin olla apunasi esimerkiksi palautumisessa, stressinhallinnassa, tavoitteiden asettamisessa, motivaation löytämisessä, arvotyöskentelyssä, ravitsemusasioissa, treenivaatteiden ja -välineiden hankinnassa, liikuntapaikkojen etsimisessä yms. hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

2) HARJOITUSSUUNNITELMA JA SEN LÄPIKÄYNTI

Kun tavoitteesi ja lähtötasosi on selvillä, laadin yksilöllisesti sinun arkeesi sopivan harjoitussuunnitelman. Harjoitussuunnitelma ja sen sisältämät harjoitteet käydään kattavasti yhdessä läpi, jotta tiedät tarkalleen mitä sinun tulee tehdä. Halutessasi saat harjoitteet myös videoituna itsellesi, jotta voit palata niihin aina tarpeen mukaan uudestaan.

Tätä harjoitusohjelmaa seurataan valmennustapaamisilla sekä omatoimisesti harjoitellessa ja siinä otetaan huomioon arkesi sisältö kokonaisuutena.

 

Ohjelmaa päivitetään tavoitteiden ja kehityksen vaatimalla tavalla harjoittelun edetessä. Harjoitusohjelma etenee nousujohteisesti kohti tavoitettasi. Ohjelma vaihtuu keskimäärin 4-8 viikon välein ja sen sisältö aaltoilee suunnitellusti kevyistä viikoista ja/tai harjoituksista raskaampiin ja takaisin.

4) RAPORTOINTI JA SEURANTA

Seuraan edistystäsi ja suunnitelmien toteumista aktiivisesti, jotta tiedän meidän pysyvän aikataulussa ja pystyn reagoimaan nopeasti vaadittavilla muutoksilla, mikäli niitä tarvitaan.

Yhteiset valmennustapaamiset ovat minulle tärkeä osa seurantaa, kun pääsen itse todentamaan ja testaamaan tasoasi. Sen lisäksi sovimme myös yhdessä sinulle toimivat menetelmät (esim. sähköinen harjoituspäiväkirja tai viikottainen raportointi), joilla seurantaa toteutetaan tapaamisten välillä tapahtuvista asioista.

6) 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

Koska kumpikaan meistä ei hyödy valmennussuhteesta, joka ei tuota haluttuja tuloksia - lupaan valmennuksilleni 100% tyytyväisyystakuun. 

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöön tai yhteistyö ei jostain syystä toimi, niin älä epäröi ottaa asiaa puheeksi. Minä lupaan tehdä kaikkeni sen eteen, että tarjoan parhaat käytössäni olevat työkalut sinun edistyksesi ja hyvinvointisi eteen. Sinun tarvitsee vain olla sitoutunut tekemään töitä annettujen ohjeiden mukaisesti - ja nämäkin ohjeistukset laadin nimenomaan sinun taustasi perusteella, sinun arkeesi sopiviksi.

Vieläkö siis keksit jonkun syyn, miksi ei kannattaisi kokeilla? Laita viestiä tästä, niin aloitetaan yhteinen matka kohti sinun tavoitettasi!

KAIKKI KULKEE MUKANA MOBIILISOVELLUKSESSA

Käytän valmennustyökaluna Syke Tribe -sovellusta, jonka avulla
 

 • Seuraat helposti omaa kehitystäsi valmennuksen aikana

 • Harjoitusohjelmat kulkevat mukanasi ja voit kirjata kaikki harjoituksesi suoraan mobiilisovellukseen

 • Näet sovelluksen kautta kirjalliset ohjeet, kuvat sekä videot harjoitusohjelmasi liikkeistä

 • Pidät minut jatkuvasti ajan tasalla tilanteestasi, jolloin tarvittavien muutosten teko on helppoa ja nopeaa

 • Voit kirjata ylös omia muistiinpanojasi, seurata aktiivisuuttasi, suunnitella treeniviikkoasi sekä pitää ruoka- ja unipäiväkirjaa

 • Pystyt ottamaan yhteyttä minuun helposti sovellukseen sisäänrakennetun chatin kautta

PERSONAL TRAINING-PALVELUN HINTA

 • Lähivalmennusten hinta alkaen 200€/kuukausi
  Yksilöllisellä suunnittelulla varmistetaan, ettet maksa turhasta. Valmennuksen hinta määritellään kartoitustapaamisella, jonka tarkoitus on selvittää tarkasti sinun valmennustarpeesi, tilanteeseesi tarvittavat työkalut (ravitsemus, treeni, psyykkinen valmennus, testaus ym.) ja sopia alustavasti yhteisten lähitapaamisten määrästä.


  Valmennustapaamisten määrä voi vaihdella viikottain tai kuukausittain tarpeen mukaan ja niistä sovitaan aina erikseen. Kertaperusteiset tapaamiset mahdollistavat joustavan ja yksilön tarpeiden mukaan tapahtuvan valmennussuhteen, jossa hintaa ei kerry tiettyyn pakettiin kuuluvasta tapaamismäärästä.

  Valmentajanasi olen aina langan päässä tavoitettavissa ja yhteisiä tapaamisia voidaan sopia esimerkiksi uuden ohjelman läpikäymiseksi, tietyn kehityskohteen työstämiseksi, tekniikan parantamiseen sekä jos tuntuu siltä, ettei omatoimisella harjoittelulla saa itsestään parasta irti tai treenaamaan on hankala lähteä ilman toisen kanssa sovittua aikaa.
   

 • KATSO MYÖS: Yksilöllinen etävalmennus alk. 180€/kk. Lue lisää klikkaamalla tästä.

bottom of page