top of page
Kuka olen?

Kerron hieman itsestäni, jotta tiedät KENEN matkassa olet ja päästään valmennuksissa keskittymään vain sinuun.

Olen 28-vuotias turkulainen perheenisä, joka on toiminut viimeiset 12 vuotta elämästään opetus-, ohjaus- ja valmennustyön parissa mm. sairaalakoulun ohjaajana, resurssiopettajana, seuratyöntekijänä & valmennustyössä yksilö- ja pienryhmäpuolella sekä salibandyn ympärillä. Kotona maaseudulla arkea tasapainottaa puoliso, puolivuotias poika, 10-vuotias tytärpuoli & 1-vuotias alaskanmalamuutti.

 

Opetus- ja ohjaustyötä olen tehnyt ala- ja yläkoulun puolella kattavasti perusopetuksessa sekä erityisen tuen oppilaiden kanssa. Valmennustyötä taas on tullut tehtyä 10 vuoden ajan salibandyn monipuolisissa valmennustehtävissä (lasten ja nuorten ryhmät, lajiharjoittelu, voimaharjoittelu, liikkuvuusharjoittelu & maalivahtivalmennus), 6 vuoden ajan ryhmä- ja pienryhmävalmennusten ja 4 vuoden ajan yksilövalmennuksen parissa. Valmennuskokemusta löytyy laajasti 3-4 vuotiaiden ryhmistä aina aikuisiin saakka.

 

Omakohtaista kokemusta löytyy tavoitteellisesta kilpaurheilusta, sen jälkeisestä elintapojen romahtamisesta sekä lopulta 19kg painonpudotuksesta & tasapainoisen elämäntavan löytämisestä myös kiireisen yrittäjä- ja perhearjen keskellä. Omaa liikuntataustaa löytyy mm. salibandysta, sulkapallosta, itsepuolustus- ja kamppailulajeista sekä kehonpaino- ja kuntosaliharjoittelusta.

 

Tällä hetkellä olen keskittänyt lähivalmennukseni Turun Sataman Kuntokeskus Liikkuun.

Koulutustausta:

 • Psyykkinen valmentaja (Trainer4You)

 • Movement & Mobility (Spartan Academy)

 • Speed, Power, Agility & 3D Voimaharjoittelu (Spartan Academy)

 • Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)

 • APT® Auktorisoitu personal trainer (Trainer4You)

 • Certified TE3 Trainer

 • Ja useita muita valmennuksen täydennyskoulutuksia

ERITYISOSAAMINEN:

 • Toiminnallinen & moniuloitteinen voimaharjoittelu

 • Vapaapainoharjoittelu

 • Kehittävä liikkuvuusharjoittelu

 • Palloilulajien fysiikkavalmennus

 • Arvo- ja motivaatiotyöskentely

Pitkä ja monipuolinen tausta liikunnan ja hyvinvoinnin parissa on jatkuvasti kasvattanut kiinnostusta kokonaisvaltaiseen ja ratkaisukeskeiseen valmennukseen
 

Suurimman osan urheiluelämästäni olen viettänyt salibandyn parissa, jonka myötä jo 15-vuotiaana ajauduin sattumusten kautta tekemään myös valmennustyötä. Salibandyn ohella omiin harrastuksiin on kuulunut myös lukuisat muut palloilulajit, kamppailulajit sekä kehonpaino- ja kuntosaliharjoittelu. 

Kun parikymppisenä siirryin työskentelemään psyykkisesti oireilevien sekä erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten pariin harrastus- ja koulumaailmaan, aloin ymmärtämään ihmistä ja valmentamista entistä suurempana kokonaisuutena. Tästä eteenpäin olen halunnut pyrkiä aina mahdollisimman yksilölliseen työskentelyyn kaikkien valmennettavieni kanssa. Mikään resepti tai ohjelma ei toimi meille kaikille samalla tavalla.

Nyt olen yli 10 valmennusvuoden aikana mm. opettanut tuhansille lapsille ja nuorille sekä fyysisiä että psyykkisiä taitoja, ohjannut sadoille työikäisille aikuisille monipuolisia liikunnan ryhmävalmennuksia, tehnyt lukuisia yksilövalmennuksia mm. yleisen voimaharjoittelun, elämäntapamuutosten ja urheiluvalmennuksen parissa.

Valmennustyön suolana valmennettavien saavutukset ja oivallukset

Haluan, että minulla on valmentajana aina jotain uutta annettavaa ja opetettavaa valmennettavilleni. Parasta ja palkitsevinta työssäni on se, kun joku minun ansiostani pääsee eteenpäin kohti itselleen tärkeitä asioita.

bottom of page